Atom Steel LTD отвара работни места!

АТОМ STEEL LTD поради зголемен обем на работни обврски има потреба од 5 (пет) работници Бравар/Заварувач со работно искуство:

 • Бравар/Заварувач.

Потребни квалификации:

 • Најмалку 5 (пет) години работно искуство;
 • Одговорност и организираност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Способност за правилно расудување.

Работни задачи:

 • Сечење, брусење на материјали, читање и постапување по работилнички цртежи, грижа за алатот за работа;
 • Заварување на материјали за потребите на производството по налог на раководителот и тоа: МИГ и МАГ заварување (Corgon 92/8%);
 • Работа во кругот на ATOM STEEL LTD Кочани.

Што нудиме:

 • Семејна атмосфера во иновативна и современа компанија;
 • Предизвикувачки активности во професионално опкружување;
 • Одлични можности за професионален развој преку постојан раст;
 • Редовни плати и премии.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации може да испратат своја биографија на: [email protected], со назнака: За оглас: Заварувач/Бравар или да се јават на тел. број 078 303 316