• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Светларник - Atom Steel

Во минатото светларниците за куќите беа исто што и стаклените подвижни покриви за автомобилите: луксузни додатоци кои предизвикуваа воодушевување кај луѓето. Денес, светларниците и соларните системи се дел од стандардниот дизајн на зградите и се препорачуваат од еко-свесните проектанти и градежници. Не само што се извор на природна светлина, светларниците значително ја намалуваат и потребата од електрична  енергијата потребна за осветлување на вашата зграда за време на работното време. Доколку сакате да заштедите на енергија со поставување на метален покрив, зошто да не ја зголемите заштедата и да инсталирате и светларник?

Светларниците изработени од Атом Стил овозможуваат осветлување на вашата зграда со природна светлина.

Некои од придобивките од светларниците:

  • Отпорни на влијанија
  • UV заштита
  • Природна светлина
  • Прифатливо решение за заштеда на енергија
  • Нема напукнување