• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Лесни решетки o - Atom Steel

14741735_1013701832085007_1950281885_n
14619949_1013706235417900_1533617292_n

Лесни решетки o

РАСПОН (m) 3-14
ВИСИНА (cm) 30-60
ТЕЖИНА (kg) 6-16

3D Поглед