• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Долги Високи Решетки #1 - Atom Steel

prva
profiliii

Долги Високи Решетки #1

 

РАСПОН (m) 25-42
ВИСИНА (cm) 132-180
ТЕЖИНА (kg) 37-109

3D Поглед

Price :