• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Долга Висока Нестандардна Решетка #1 - Atom Steel

prva
profiliii

Долга Висока Нестандардна Решетка #1

РАСПОН (m) 30-70
ВИСИНА (cm) 200-600
ТЕЖИНА (kg) 60-280

3D Поглед