• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Архитектонски Нестандардни Решетки #1 - Atom Steel

prvaa
profiliii

Архитектонски Нестандардни Решетки #1

 

РАСПОН (m) 30-72
ВИСИНА (cm) 200-450
ТЕЖИНА (kg) 70-250

3D View

Price :