• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Производство - Atom Steel

Производствени активности Atom Steel нуди широк спектар на специјализирани консултантски услуги за инженерство и проектирање за проценка и планирање на градежните активности. Истите ги нудиме на сопственици, инженери и градежници со примена на 45-годишно знаење и искуство во цивилно и структурно инженерство. Во самиот процес на планирање, проектирање, набавка и теренски активности вклучуваме иновативни нови идеи со цел постигнување на целосните проктни цели. 14408222_1200000196710116_1620882702_o 14408868_1197001670343302_1513613881_n
Вкупната површина на одделот за работа со метали изнесува 25.000m2 од кои 20.000m2 е површината на халата.
14408098_1197001843676618_1756263236_o 14375279_1197001760343293_830537079_o Компанијата  ATOM STEEL (Александрија&Ко)е регистрирана и работи од 1991 година. Сè до 2005 година, главна дејност ни беше работа со стакло и сè што е поврзано со стакло. Тогаш, како наддавач со најдобра понуда, компанијата го купува “АТОМ МИК” и го ребрендира во “ATOM STEEL” компанија од Кочани. Оттогаш па наваму ја проширува својата работа со активности со метал, метални конструкции, производство на цистерни, автоклави, контејнери, опрема за рударство и сл. За време на својот развој, компанијата се стекнува со голем успех, објекти и партнери насекаде низ светот. Последните десет години АТОМ СТИЛ се фокусира на:
  • Структурен челик
  • Просторни Рамки
  • Архитектонски челик
  • Open Web Joist
  • Челични Мостови
  • Подземнa технологија
  • Flange Welding,
  • Резервоари
  • Силоси