• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Контакт - Atom Steel

Контакт

Atom Steel LTD нуди широк спектар на специјални консултантски инженерски и дизајнерски услуги за градење.

For Business: Доколку имате потреба за соработка пополнете ја кратката форма или испратете ни Е-маил и ние ќе контактираме за кратко време, или користете го телефонскиот број- (+389) 33 297 444

For Customer Support : Ако имате било какви прашања во врска со Atom Steel или ако ние може да ви помогнеме во вашиот бизнис, испратете ни – Е-маил и ние ќе ве контактираме за кратко време, или користете го телефонскиот број – (+389) 33 297 444

Office Hours :


Адреса:

Тодосија Паунов 34 Кочани, Македонија

Телефон & Е-маил

+389 33 297 444 contact@atomsteel.eu

Работно време

Пон-Саб : 07:30 – 19:00
Недела : Неработен ден