• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

About Atom Steel LTD

Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image

Повеќе за Atom Steel

Повеќе од 45 години искуство и познавање на меѓународните стандарди, технолошките промени и индустриски системи, ние сме посветени да обезбедиме најдобрите и најповолни економски решенија за нашите ценети клиенти.

Имаме технологија за производство на напредни најразлични индустриски челични производи врз основа на специјално развиена технологија. Ние, исто така сме подготвени да развиваме проекти спрема потребите на корисниците во согласност со нивните потреби.

Решенијата што ние ги развиваме се иновативни, практични, технички добри и економски.

Atom Steel LTD нуди поширок спектар на специјални консултантски инженеринг и дизајн услуги за градење.
Ние нудиме услуги на сопствениците, инженери и изведувачи со примена на повеќе од 45 години на знаење и искуство во граѓански и конструктивно инженерство.
Нови иновативни идеи се интегрирани во планирање, проектирање, набавка и операциите на терен за да се постигне целокупниот проекти.

70+

Инженери & Работници

50+

Изградени Конструкции

300+

Завршени Проекти

15+

Интернационални Награди

Добијте бесплатна проценка за вашиот објект со челича конструкција.Проценка