• Бр.1 : Со нетрпение очекуваме можност да соработуваме со Вас.
  • info@atomsteel.eu
Тодосија Паунов 34

Кочани, Македонија

+389 33 297 444

Јавете се

Добијте го бесплатно нашиот НОВ Веб Каталог

Инженерство

Иновација и квалитет ATOM STEEL располага со обучен тим на инженери за изведба на челични греди и носачи на греди, ...

Проектирање-Изведба

Проектирање-Изведба Големото искуство и потврденото know-how на Атом Стил ни овозможува да понудиме целосен опсег на услуги за вашите градежни ...

Информациско моделирање на објекти

BIM е интелигентен процес на 3D моделирање, кој вклучува тим на професионалци од полето на архитектурата, инженерството и градежништвото, со ...

Проектен менаџмент

Проектниот менаџмент на ATOM STEEL нуди “теренски” пристап фокусиран на целите и предизвиците на нашите клиенти. Вашите приоритети стануваат наши. ...

Производство

Производствени активности Atom Steel нуди широк спектар на специјализирани консултантски услуги за инженерство и проектирање за проценка и планирање на ...

Зошто да се користи структурен челик во градежништвото

БИДЕТЕ СИГУРНИ ВО МАТЕРЈАЛИТЕ КОИ ГИ КОРИСТИТЕ

НАМАЛЕТЕ ГО ВРЕМЕ ЗА ГРАДБА

РАЗНОВИДНОСТ СО ЦЕЛ ДА СЕ ПРИСПОСОБAT ПРОМЕНИТЕ НА ПРОЕКТОТ

Повеќе за Atom Steel

Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image

Повеќе од 45 години искуство и познавање на меѓународните стандарди, технолошките промени и индустриски системи, ние сме посветени да обезбедиме најдобрите и најповолни економски решенија за нашите ценети клиенти.

Имаме технологија за производство на напредни најразлични индустриски челични производи врз основа на специјално развиена технологија. Ние, исто така сме подготвени да развиваме проекти спрема потребите на корисниците во согласност со нивните потреби.

Решенијата што ние ги развиваме се иновативни, практични, технички добри и економски.

prvaaa
 

Гредни решетки

Ceo & Managing Director

Tel: 800-700-6200
Mail: Ceo@Factorypress.com

prvaa
 

Архитектонски нестандардни решетки

Adviser & Business Developer

Tel: 800-700-6201
Mail: Project@Factorypress.com

prva
 

Долги високи нестандардни решетки

Cheif Engineer

Tel: 800-700-6202
Mail: Engineer@Factorypress.com

prvaaa
 

Олеснети решетки

HD, HEA & IPE

Tel:
Mail:

Ние сме фабрика од светска класа за производи од челични матерјали при што обезбедуваме највисок квалитет на производи, услуги и решенија за нашите клиенти

Чести Прашања

Побарајте цена

Градежен експерт од Atom Steel може да ви помогне да се утврди најефикасниот и најевтин начин да се постигнат вашите цели, па дури и да ви помогне да се добие приближни цени.

Зошто челичен објект ?

Челичните објекти се нај флексибилни решенија на пазарот за изведувачи, градежници, за тие што можат да го направт тоа сами и нивните семејства. Овие трајни, практично немаат потреба од одржување челични објекти се со значајни бенефиции. Прилагодено за инженеринг и ...

Дали сме достапни низ целиот Балкан?

Да. Контактирајте не за да добиете проценка. Со оглед на тоа дека неколку објекти може да се пренесат на истиот камион со користење на заеднички товар, фабриката ќе го комбинираат вашиот објект со други со цел да ви заштеди пари.

Колку кошта да се изгради објект?

лесно е да се добие цена. Едноставно пополнете го формуларот за градење на проценка со вашите информации. Обидетесе да биде што е можно поконкретно, па нашите проценители може да обезбедат точна понуда и да заштедите време.

Зачленете се за да добивате Е-весник и следете не